Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревична, Н. І.-
dc.contributor.authorГапонцева, О. В.-
dc.contributor.authorБарна, Т. І.-
dc.date.accessioned2024-11-11T14:00:09Z-
dc.date.available2024-11-11T14:00:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧеревична Н. І., Гапонцева О. В., Барна Т. І. Інноваційні підходи до організації освітнього процесу в закладах вищої освіти. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 93-95.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-478-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58829-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи до організації освітнього процесу в закладах вищої освітиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_93-95.pdf236.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.