Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5873
Title: | Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії” |
Authors: | Шеломієнко, Н. В. Мирошниченко, Л. В. |
Keywords: | рибні консерви типу “Шпроти в олії”;безпечність;вимоги СОТ |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Шеломієнко Н. В., Мирошниченко Л. В. Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 204-210. |
Abstract: | Науково-дослідна робота проводилась у напрямку виявлення
відповідності якості готової продукції вимогам нормативної документації та
вдосконалення шляхів попередження фальсифікації даного товару. Було
встановлено органолептичні, фізико-хімічні та санітарно-гігієнічні показники
якості готової продукції. Результати дослідження обґрунтовують
необхідність впровадження контрольних показників вмісту бензоперену в
діючому стандарті на готову продукцію, а саме – рибні консерви типу
“Шпроти в олії” – відповідно до вимог безпечності, що висуваються СОТ. Research conducted towards identifying compliance requirements of product quality documentation and improved ways to prevent falsification of the product. Were set organoleptic, physical-chemical and hygienic parameters of quality finished products. The results justify the need to introduce benchmarks benzoperenu content in the current standard of finished products, namely – the canned type sprat in oil – in accordance with safety as those applicable to the WTO. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_34.pdf | 181.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.