Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58700
Назва: Виїзні практичні заняття в системі підготовки здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Автори: Гринченко, О. О.
Рябець, О. Ю.
Болдир, Г. Є.
Андреєва, О. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гринченко О. О., Рябець О. Ю., Болдир Г. Є., Андреєва О. В. Виїзні практичні заняття в системі підготовки здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр зі спеціальності 181 «Харчові технології». Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 46-47.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58700
ISBN: 978-966-405-478-9
Розташовується у зібраннях:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_46-47.pdf232.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.