Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58611
Название: Спосіб виробництва рахат-лукуму на основі плодоовочевої пасти
Авторы: Касабова, Катерина Рубенівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Бабаєв, Сергій Олександрович
Дата публикации: 25-окт-2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Спосіб виробництва рахат-лукуму на основі плодоовочевої пасти: пат. 154228 Україна: МПК A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01). № u 2023 00415. К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, С. О. Бабаєв; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 06.02.2023; опубл. 25.10.2023, Бюл.№ 43. 4 с.
Серия/номер: 11;154228
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва рахат-лукуму, при якому виготовляють драглеподібну масу, для чого змішують цукровий сироп та крохмальну суспензію, уварюють до вмісту сухих речовин 83 %, наприкінці уварювання додають лимонну кислоту, розливають у лотки, здійснюють вистоювання маси, формують вироби та обсипають цукровою пудрою. При цьому під час приготування драглеподібної маси додають купажовану плодоовочеву пасту у співвідношенні, мас. %: яблуко - 30, гарбуз - 20, айва - 50, а компоненти рахат-лукуму беруть у наступному співвідношенні, мас. %: цукор 57,32 цукрова пудра 8,6 крохмаль кукурудзяний 8,86 плодоовочева паста 25,08 лимонна кислота 0,14.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58611
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
154228_DBTU.pdf150.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.