Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПенкіна, Наталя Михайлівна-
dc.contributor.authorКолесник, Вікторія Валентинівна-
dc.contributor.authorПолупан, Валентин Вадимович-
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorПенкін, Андрій Костянтинович-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.date.accessioned2024-11-05T09:50:14Z-
dc.date.available2024-11-05T09:50:14Z-
dc.date.issued2023-10-04-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва горілки особливої: пат. 154042 Україна: МПК (2023.01) C12G 3/06 (2006.01) C12G 3/055 (2019.01) C12G 1/00. № u 2023 00181. Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, С. В. Сорокіна, А. К. Пенкін, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 19.01.2023; опубл. 04.10.2023, Бюл.№ 40. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58608-
dc.description.abstractСпосіб виробництва горілки особливої, який включає купажування спирту етилового ректифікованого, води питної, ароматного спирту родзинок, подальшу фільтрацію купажу і розлив. У способі додатково застосовують ароматний спирт яблук, ароматний спирт кориці, глюкозу, водно-спиртовий розчин, який попередньо обробляють сухою молочною сироваткою протягом 3…4 годин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;154042-
dc.titleСпосіб виробництва горілки особливоїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
154042_DBTU.pdf143.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.