Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58602
Назва: | Спосіб виробництва горілки |
Автори: | Пенкіна, Наталя Михайлівна Колесник, Вікторія Валентинівна Полупан, Валентин Вадимович Одарченко, Дмитро Миколайович Пенкін, Андрій Костянтинович Карбівнича, Тетяна Василівна |
Дата публікації: | 8-бер-2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва горілки: пат. 152525 Україна: МПК (2023.01) C12G 3/00. № u 2021 07049. Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, Д. М. Одарченко, А. К. Пенкін, Т. В. Карбівнича; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 09.12.2021; опубл. 08.03.2023, Бюл.№ 10. 4 с. |
Серія/номер: | 11;152525 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва горілки включає купажування спирту етилового ректифікованого, води пом'якшеної, ароматного спирту кави, подальшу фільтрацію купажу і розлив. Додатково використовують ароматний спирт кориці. Водно-спиртовий розчин попередньо обробляють сухою молочною сироваткою з додаванням глюкози. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58602 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
152525_DBTU.pdf | 141.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.