Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58602
Назва: Спосіб виробництва горілки
Автори: Пенкіна, Наталя Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Пенкін, Андрій Костянтинович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Дата публікації: 8-бер-2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва горілки: пат. 152525 Україна: МПК (2023.01) C12G 3/00. № u 2021 07049. Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, Д. М. Одарченко, А. К. Пенкін, Т. В. Карбівнича; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 09.12.2021; опубл. 08.03.2023, Бюл.№ 10. 4 с.
Серія/номер: 11;152525
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва горілки включає купажування спирту етилового ректифікованого, води пом'якшеної, ароматного спирту кави, подальшу фільтрацію купажу і розлив. Додатково використовують ароматний спирт кориці. Водно-спиртовий розчин попередньо обробляють сухою молочною сироваткою з додаванням глюкози.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58602
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
152525_DBTU.pdf141.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.