Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58602
Title: Спосіб виробництва горілки
Authors: Пенкіна, Наталя Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Пенкін, Андрій Костянтинович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Issue Date: 8-Mar-2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Спосіб виробництва горілки: пат. 152525 Україна: МПК (2023.01) C12G 3/00. № u 2021 07049. Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, Д. М. Одарченко, А. К. Пенкін, Т. В. Карбівнича; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 09.12.2021; опубл. 08.03.2023, Бюл.№ 10. 4 с.
Series/Report no.: 11;152525
Abstract: Спосіб виробництва горілки включає купажування спирту етилового ректифікованого, води пом'якшеної, ароматного спирту кави, подальшу фільтрацію купажу і розлив. Додатково використовують ароматний спирт кориці. Водно-спиртовий розчин попередньо обробляють сухою молочною сироваткою з додаванням глюкози.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58602
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152525_DBTU.pdf141.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.