Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58602
Title: | Спосіб виробництва горілки |
Authors: | Пенкіна, Наталя Михайлівна Колесник, Вікторія Валентинівна Полупан, Валентин Вадимович Одарченко, Дмитро Миколайович Пенкін, Андрій Костянтинович Карбівнича, Тетяна Василівна |
Issue Date: | 8-Mar-2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Спосіб виробництва горілки: пат. 152525 Україна: МПК (2023.01) C12G 3/00. № u 2021 07049. Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, Д. М. Одарченко, А. К. Пенкін, Т. В. Карбівнича; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 09.12.2021; опубл. 08.03.2023, Бюл.№ 10. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;152525 |
Abstract: | Спосіб виробництва горілки включає купажування спирту етилового ректифікованого, води пом'якшеної, ароматного спирту кави, подальшу фільтрацію купажу і розлив. Додатково використовують ароматний спирт кориці. Водно-спиртовий розчин попередньо обробляють сухою молочною сироваткою з додаванням глюкози. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58602 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
152525_DBTU.pdf | 141.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.