Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58359
Title: | Удосконалення рецептурного складу прісного тіста з використанням покращувачів борошна |
Authors: | Юрченко, С. Л. Колеснікова, М. Б. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Удосконалення рецептурного складу прісного тіста з використанням покращувачів борошна. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 259-260. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58359 |
ISBN: | 978-966-405-485-7 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_259-260.pdf | 329.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.