Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58359
Title: Удосконалення рецептурного складу прісного тіста з використанням покращувачів борошна
Authors: Юрченко, С. Л.
Колеснікова, М. Б.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Удосконалення рецептурного складу прісного тіста з використанням покращувачів борошна. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 259-260.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58359
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_259-260.pdf329.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.