Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58332
Title: Склад борошна з насіння нішевих культур
Authors: Мосійко, Д. О.
Сова, Н. А.
Коропченко, С. П.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мосійко Д. О., Сова Н. А., Коропченко С. П. Склад борошна з насіння нішевих культур. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 215-216.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58332
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_215-216.pdf382.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.