Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58329
Название: Перспективи використання харчових волокон у виробництві м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності
Авторы: Мацук, Ю. А.
Фарісєєв, А. Г.
Вієнко, О. Ю.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мацук Ю. А., Фарісєєв А. Г., Вієнко О. Ю. Перспективи використання харчових волокон у виробництві м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 209-210.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58329
ISBN: 978-966-405-485-7
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_209-210.pdf329.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.