Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58328
Title: Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировини
Authors: Кулик, А. С.
Загорко, Н. П.
Бандура, І. І.
Булгаков, І. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кулик А. С., Загорко Н. П., Бандура І. І., Булгаков І. В. Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 207-209.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58328
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_207-209.pdf335.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.