Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58285
Назва: Проєкт заводу по переробці кукурудзи на території філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ Каргілл» у Дніпропетровський обл.
Інші назви: The project of the plant for processing corn on the territory of the branch "Steppe Elevator" of LLC "AT Cargill" in Dnipropetrovsk region
Автори: Андрійченко, Анатолій Андрійович
Науковий керівник : Самохвалова, О. В.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Ключові слова: кукурудза;кукурудзяні пластівці;вибойні бункери;оперативні бункери;плющильний станок;пропарювач;річна економія;рентабельність;економія коштів;corn;corn flakes;punching hoppers;operational hoppers;flattener;steamer;annual savings;profitability;cost savings
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Андрійченко А. А. Проєкт заводу по переробці кукурудзи на території філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ Каргілл» у Дніпропетровський обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. О. В. Самохвалова. Харків: ДБТУ, 2024. 78 с.
Короткий огляд (реферат): Проєкт з виробництва кукурудзяної крупи та виготовлення пластівців з добовою потужністю 140 тонн відображає актуальність в контексті розвитку сільськогосподарського сектору та продовольчої промисловості. Зокрема, зростаючий попит на кукурудзу та її продукти переробки як в Україні, так і на міжнародних ринках, створює відмінні умови для реалізації такого проекту. Встановлення лінії для виготовлення пластівців дозволить додатково використовувати ресурси кукурудзи та створювати нові продукти з високим доданою вартістю. Розташування проєкту на території філії "Степовий елеватор" компанії "АТ Каргіл" в Дніпропетровській області є стратегічно важливим кроком, оскільки цей регіон є одним з ключових виробників кукурудзи в Україні.
The project for the production of corn grits and the production of flakes with a daily capacity of 140 tons reflects the relevance in the context of the development of the agricultural sector and the food industry. In particular, the growing demand for corn and its processing products both in Ukraine and on international markets creates excellent conditions for the implementation of such a project. The installation of a flake production line will make it possible to make additional use of corn resources and create new products with high added value. The location of the project on the territory of the "Steppe Elevator" branch of JSC Kargil in the Dnipropetrovsk region is a strategically important step, since this region is one of the key producers of corn in Ukraine
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58285
Використані джерела: 1. https://elevatorist.com/karta-elevatorov-ukrainy/elevator/197-stepnoy elevator-braginovka-kargill 2. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BD%D1%96%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 3. Правила організації і ведення технологічного процесу на круп’яних заводах – К.: Віпол, 1998-162 с. 4. Євтушенко, О. О. Проєктування підприємств зберігання та переробки зерна з основами САПР : конспект лекцій для студ. освіт. ступ. "Бакалавр" спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навч. / О. О. Євтушенко, О. Ю. Супрун-Крестова ; Нац. ун-т харч. технол. - К. : НУХТ, 2016. - 54 с. 5. https://certificant.org/vagomi-perevagi-zastosuvannya-nassr-na pidpriyemstvi/ 6. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. 7. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 8. Основи охорони праці: підручник / В. Ц. Жидецький. — 3-тє вид.,перероб. ідоп. — Львів : УАД, 2008. — 336 с.
Розташовується у зібраннях:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181НТ_21б-3-07_24_Andreichenko.pdf
  Restricted Access
1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.