Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58080
Назва: Основні аспекти покращення діяльності готельно-курортного комплексу
Автори: Живко, З. Б.
Вольних, А. І.
Шегинський, І. І.
Живко, Ю. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Живко З. Б., Вольних А. І., Шегинський І. І., Живко Ю. М. Основні аспекти покращення діяльності готельно-курортного комплексу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 199-200.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58080
ISBN: 978-966-405-486-4
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
200.pdf533.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.