Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58051
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.contributor.authorКостенко, С. М.-
dc.contributor.authorСардаров, А. М.-
dc.date.accessioned2024-10-12T09:17:23Z-
dc.date.available2024-10-12T09:17:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Маяк О. А., Костенко С. М., Сардаров А. М. Удосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 164-167.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58051-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-167-страницы-2-страницы-2.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.