Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58038
Название: Сучасні тенденції контролю безпечності харчової продукції в індустрії гостинності
Авторы: Пилипенко, Л. М.
Данилова, О. І.
Пелих, В. Г.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пилипенко Л. М., Данилова О. І., Пелих В. Г. Сучасні тенденції контролю безпечності харчової продукції в індустрії гостинності. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 141-145.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58038
ISBN: 978-966-405-486-4
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2с-147-страницы-2-страницы-3.pdf1.58 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.