Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58036
Название: Обґрунтування рецептурного складу крему для оздоблення поверхні капкейків із використанням жирового напівфабрикату на основі олії
Авторы: Омельченко, С. Б.
Горальчук, А. Б.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Омельченко С. Б., Горальчук А. Б. Обґрунтування рецептурного складу крему для оздоблення поверхні капкейків із використанням жирового напівфабрикату на основі олії. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 136-139.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58036
ISBN: 978-966-405-486-4
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2с-139-страницы-2-страницы-2.pdf1.59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.