Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58009
Назва: Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура
Автори: Біленька І. Р., І. Р.
Лазаренко, Н. А.
Голінська, Я. А.
Вербіцька, А. С.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Біленька І. Р., Лазаренко Н. А., Голінська Я. А., Вербіцька А. С. Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 83-86.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58009
ISBN: 978-966-405-486-4
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 с_86-end-страницы-2.pdf1.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.