Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57747
Title: Управлінський аспект у діяльності фахівця готельного і ресторанного бізнесу
Authors: Варипаєв, О. М.
Міносян, А. С.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Варипаєв О. М., Міносян А. С. Управлінський аспект у діяльності фахівця готельного і ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 12-13.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57747
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_13.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.