Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57747
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВарипаєв, О. М.-
dc.contributor.authorМіносян, А. С.-
dc.date.accessioned2024-10-01T16:14:58Z-
dc.date.available2024-10-01T16:14:58Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВарипаєв О. М., Міносян А. С. Управлінський аспект у діяльності фахівця готельного і ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 12-13.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57747-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУправлінський аспект у діяльності фахівця готельного і ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 с_13.pdf1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.