Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57746
Title: | Інноваційні методи обслуговування в ресторанному бізнесі |
Authors: | Брикова, Т. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Брикова Т. М. Інноваційні методи обслуговування в ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 10-11. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57746 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_11.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.