Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57648
Назва: Застосування інноваційних методів навчання під час викладання дисципліни «Експертиза напоїв»
Автори: Черевична, Н. І.
Шаніна, О. М.
Бєляєва, І. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Черевична Н. І., Шаніна О. М., Бєляєва І. М. Застосування інноваційних методів навчання під час викладання дисципліни «Експертиза напоїв». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 416-417.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57648
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_416-417.pdf104.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.