Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57630
Назва: Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія
Автори: Рижкова, Т. М.
Даниленко, С. Г.
Михайлов, В. М.
Гейда, І. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: Видавництво Іванченка І. С.
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Даниленко С. Г., Михайлов В. М., Гейда І. М. Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія. Харків: Видавництво Іванченка І. С., 2024. 148 с.
Короткий огляд (реферат): В монографії розглянуто питання, що стосуються основних фізико-хімічних показники козиного та коров’ячого молока, низки нових та вдосконалених технологій сучасного асортименту молочної продукції. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», 181  «Харчові технології» галузі знань 18 “Виробництво та технології”, 162 «Біотехнологія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57630
ISBN: 978-617-8332-31-0
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monohaf_Biotekhnolohii fermentovanykh produktiv iz koroviachoho ta kozynoho moloka_2024.pdf3.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.