Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57630
Назва: | Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія |
Автори: | Рижкова, Т. М. Даниленко, С. Г. Михайлов, В. М. Гейда, І. М. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: Видавництво Іванченка І. С. |
Бібліографічний опис: | Рижкова Т. М., Даниленко С. Г., Михайлов В. М., Гейда І. М. Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія. Харків: Видавництво Іванченка І. С., 2024. 148 с. |
Короткий огляд (реферат): | В монографії розглянуто питання, що стосуються основних фізико-хімічних показники козиного та коров’ячого молока, низки нових та вдосконалених технологій сучасного асортименту молочної продукції. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», 181 «Харчові технології» галузі знань 18 “Виробництво та технології”, 162 «Біотехнологія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57630 |
ISBN: | 978-617-8332-31-0 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monohaf_Biotekhnolohii fermentovanykh produktiv iz koroviachoho ta kozynoho moloka_2024.pdf | 3.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.