Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57630
Title: | Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія |
Authors: | Рижкова, Т. М. Даниленко, С. Г. Михайлов, В. М. Гейда, І. М. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: Видавництво Іванченка І. С. |
Citation: | Рижкова Т. М., Даниленко С. Г., Михайлов В. М., Гейда І. М. Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія. Харків: Видавництво Іванченка І. С., 2024. 148 с. |
Abstract: | В монографії розглянуто питання, що стосуються основних фізико-хімічних показники козиного та коров’ячого молока, низки нових та вдосконалених технологій сучасного асортименту молочної продукції. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», 181 «Харчові технології» галузі знань 18 “Виробництво та технології”, 162 «Біотехнологія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57630 |
ISBN: | 978-617-8332-31-0 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Monohaf_Biotekhnolohii fermentovanykh produktiv iz koroviachoho ta kozynoho moloka_2024.pdf | 3.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.