Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57630
Title: Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія
Authors: Рижкова, Т. М.
Даниленко, С. Г.
Михайлов, В. М.
Гейда, І. М.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: Видавництво Іванченка І. С.
Citation: Рижкова Т. М., Даниленко С. Г., Михайлов В. М., Гейда І. М. Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографія. Харків: Видавництво Іванченка І. С., 2024. 148 с.
Abstract: В монографії розглянуто питання, що стосуються основних фізико-хімічних показники козиного та коров’ячого молока, низки нових та вдосконалених технологій сучасного асортименту молочної продукції. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», 181  «Харчові технології» галузі знань 18 “Виробництво та технології”, 162 «Біотехнологія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57630
ISBN: 978-617-8332-31-0
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monohaf_Biotekhnolohii fermentovanykh produktiv iz koroviachoho ta kozynoho moloka_2024.pdf3.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.