Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57512
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДолуда, А. В.-
dc.date.accessioned2024-09-23T12:43:37Z-
dc.date.available2024-09-23T12:43:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДолуда А. В. Досвід упровадження ІК-технологій під час викладання дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 347-348.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57512-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДосвід упровадження ІК-технологій під час викладання дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_347-348.pdf121.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.