Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57512
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Долуда, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-23T12:43:37Z | - |
dc.date.available | 2024-09-23T12:43:37Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Долуда А. В. Досвід упровадження ІК-технологій під час викладання дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 347-348. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57512 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Досвід упровадження ІК-технологій під час викладання дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_347-348.pdf | 121.79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.