Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57476
Назва: Проблематика викладання дисциплін у готельному та ресторанному бізнесі
Автори: Варипаєв, О. М.
Варипаєва, Л. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Проблематика викладання дисциплін у готельному та ресторанному бізнесі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 328-329.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57476
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_328-329.pdf104.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.