Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57476
Title: Проблематика викладання дисциплін у готельному та ресторанному бізнесі
Authors: Варипаєв, О. М.
Варипаєва, Л. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Проблематика викладання дисциплін у готельному та ресторанному бізнесі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 328-329.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57476
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_328-329.pdf104.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.