Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5584
Название: Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦ
Авторы: Малафаєв, М. Т.
Торяник, О. І.
Ключевые слова: в'язкість водних розчинів NаКМЦ;параметри в'язкості;реологічні параметри
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Малафаєв М. Т., Торяник О. І. Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 342-349.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено в'язкість водних розчинів NаКМЦ, визначено їх реологічні параметри та критичні точки на концентраційних залежностях параметрів в'язкості.
Nа-CМC water solution viscosity is investigated. The rheological character istics and critical points of concentration dependence of viscosity are determine
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5584
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_54.pdf219.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.