Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5566
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевчук, І. В.-
dc.contributor.authorКіщенко, В. А.-
dc.contributor.authorОсейко, М. І.-
dc.date.accessioned2022-08-24T12:03:14Z-
dc.date.available2022-08-24T12:03:14Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛевчук І. В., Кіщенко В. А., Осейко М. І. Аспекти моніторингу олії та насіння соняшнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 315-321.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5566-
dc.description.abstractПоказано актуальність проведення моніторингу олії та насіння соняшнику на вміст поліциклічних ароматичних вуглеводнів, зокрема бенз[а]пірену. Обґрунтовано необхідність вирішення проблеми канцерогенної безпеки олієжирових та жировмісних харчових продуктів з надійним їх контролем за бенз[а]піреном.uk_UA
dc.description.abstractThe currency of monitoring of sunflower oil and seeds on the contents of polycyclic aromatic hydrocarbons, namely benz[а]pyrene is shown. The necessity of the decision of a problem of cancerogenic safety of foodstuff contained fats and oils with their reliable control on benz[a]pyrene is proved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.subjectнасіння соняшникуuk_UA
dc.subjectбенз[а]піренuk_UA
dc.subjectканцерогенна безпекаuk_UA
dc.subjectолієжирові та жировмісні харчові продуктиuk_UA
dc.titleАспекти моніторингу олії та насіння соняшникуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_50.pdf204.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.