Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5562
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бенчук, О. П. | - |
dc.contributor.author | Чернявська, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Машта, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-24T11:47:12Z | - |
dc.date.available | 2022-08-24T11:47:12Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Бенчук О. П., Чернявська Н. Г., Машта Н. О. Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 310-314. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5562 | - |
dc.description.abstract | Досліджено властивості стулок плодів квасолі та настоянки листя волоського горіха для сповільнення окислення жирової основи плавлених сирних продуктів (пальмової олії). Доведено позитивний вплив зазначених добавок на гальмування окислювальних процесів у концентрації 0,1% до маси жиру. | uk_UA |
dc.description.abstract | The properties of kidneys bean leaves and tincture of walachian nuts leaves are investigated for deceleration of oxidization of fatty basis of melted cheese products (palm-oil). The positive influence of this additions on braking oxidizing processes is proved in a concentration of 0,1% to fat mass. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | плавлені сирні продукти | uk_UA |
dc.subject | гальмування окислювальних процесів | uk_UA |
dc.subject | настоянка листя волоського горіха | uk_UA |
dc.subject | стулки плодів квасолі | uk_UA |
dc.title | Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_49.pdf | 215.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.