Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5562
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБенчук, О. П.-
dc.contributor.authorЧернявська, Н. Г.-
dc.contributor.authorМашта, Н. О.-
dc.date.accessioned2022-08-24T11:47:12Z-
dc.date.available2022-08-24T11:47:12Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБенчук О. П., Чернявська Н. Г., Машта Н. О. Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 310-314.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5562-
dc.description.abstractДосліджено властивості стулок плодів квасолі та настоянки листя волоського горіха для сповільнення окислення жирової основи плавлених сирних продуктів (пальмової олії). Доведено позитивний вплив зазначених добавок на гальмування окислювальних процесів у концентрації 0,1% до маси жиру.uk_UA
dc.description.abstractThe properties of kidneys bean leaves and tincture of walachian nuts leaves are investigated for deceleration of oxidization of fatty basis of melted cheese products (palm-oil). The positive influence of this additions on braking oxidizing processes is proved in a concentration of 0,1% to fat mass.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectплавлені сирні продуктиuk_UA
dc.subjectгальмування окислювальних процесівuk_UA
dc.subjectнастоянка листя волоського горіхаuk_UA
dc.subjectстулки плодів квасоліuk_UA
dc.titleВплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_49.pdf215.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.