Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5558
Название: | Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого |
Авторы: | Холодова, О. А. Сафонова, О. М. |
Ключевые слова: | борошно пшеничне озоноване;порошок топінамбура;технологія хліба;продукти оздоровчого призначення |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 305-309. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання доцільності спільного використання борошна
пшеничного озонованого та порошку топінамбура в технології хліба
оздоровчого призначення. In the article considered the question of feasibility of using ozone-treated wheat flour with artichoke powder in the bakery products technology for health improvement. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_48.pdf | 176.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.