Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54944
Название: | Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць |
Авторы: | Цап, С. В. Оріщук, О. С. Ткаченко, С. А. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Цап С. В., Оріщук О. С., Ткаченко С. А. Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 128-130. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54944 |
Располагается в коллекциях: | Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_128-130.pdf | 169.91 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.