Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54939
Название: | Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячих та козиних розсільних сирів |
Авторы: | Рижкова, Т. М. Гейда, І. М. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячних та козиних розсільних сирів. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 114-119. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54939 |
Располагается в коллекциях: | Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_114-119.pdf | 184.85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.