Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54939
Title: | Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячих та козиних розсільних сирів |
Authors: | Рижкова, Т. М. Гейда, І. М. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячних та козиних розсільних сирів. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 114-119. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54939 |
Appears in Collections: | Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_114-119.pdf | 184.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.