Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54843
Назва: Організація ресторанного господарства: метод. вказівки, спец. 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Калєнік, Ксенія Володимирівна
Пенкіна, Наталія Михайлівна
Скриннік, Вікторія Ігорівна
Кирилюк, Ольга Михайлівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Організація ресторанного господарства: метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здоб. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: К. В. Калєнік, Н. М. Пенкіна, В. І. Скриннік, О. М. Кирилюк. Харків: [б. в.], 2024. 35 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблено згідно з навчальним планом, навчальною програмою дисципліни «Організація ресторанного господарства» та ОПП Готельно-ресторанна справа. Тематика курсових робіт охоплює основні теми курсу. Наведено орієнтовні плани курсових робіт, етапи виконання, вимоги до оформлення роботи та списку рекомендованої літератури. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54843
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MR_Orhanizatsiya_restorannoho_hospodarstva_24.pdf877.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.