Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54264
Назва: | Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва консервованого зеленого горошку |
Автори: | Демченко, С. В. Панов, А. О. |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Демченко С. В., Панов А. О. Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва консервованого зеленого горошку. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 229. |
Короткий огляд (реферат): | The main and important parameters of the production of canned green peas, which fundamentally affect the quality of the products, were studied. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54264 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-229.pdf | 121.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.