Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5418
Назва: | Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок |
Автори: | Сафонова, О. М. Гавриш, Т. В. |
Ключові слова: | технологія хліба;слабке пшеничне борошно;поліпшуючі добавки |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 300-305. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання оптимізації технології хліба зі слабкого
пшеничного борошна з додаванням органічних кислот (оцтової, лимонної) та
поліатомного спирту (гліцерину). The problem of optimization of technology-based bread flour with low application of organic acids (acetic, citric) and polyhydric alcohol (glycerol). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5418 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_47.pdf | 256.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.