Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5418
Title: | Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок |
Authors: | Сафонова, О. М. Гавриш, Т. В. |
Keywords: | технологія хліба;слабке пшеничне борошно;поліпшуючі добавки |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 300-305. |
Abstract: | Розглянуто питання оптимізації технології хліба зі слабкого
пшеничного борошна з додаванням органічних кислот (оцтової, лимонної) та
поліатомного спирту (гліцерину). The problem of optimization of technology-based bread flour with low application of organic acids (acetic, citric) and polyhydric alcohol (glycerol). |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5418 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_47.pdf | 256.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.