Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54154
Назва: Аналіз переваг та викликів, асоційованих з впровадженням стандартів якості
Автори: Кісь, В. М.
Дяченко, Д. Ю.
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Кісь В. М., Дяченко Д. Ю. Аналіз переваг та викликів, асоційованих з впровадженням стандартів якості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 165-166.
Короткий огляд (реферат): This analysis delves into the benefits and challenges of implementing quality standards like ISO 9001 and HACCP in agriculture. It highlights improvements in product and process quality, increased customer satisfaction, and market access as major advantages. Conversely, it outlines significant challenges, including implementation costs, resistance to change, continuous improvement requirements, documentation burdens, and technical difficulties, emphasizing the need for strategic planning, stakeholder engagement, and a culture of continuous quality improvement for successful implementation
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54154
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-165-166.pdf262.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.