Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53912
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпенко, Л. К.-
dc.contributor.authorПивовар, Р. Ю.-
dc.contributor.authorШтанопруд, І. О.-
dc.date.accessioned2024-05-30T07:48:31Z-
dc.date.available2024-05-30T07:48:31Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationКарпенко Л. К., Пивовар Р. Ю., Штанопруд І. О. Особливості процесу обсмажування кавого зерна. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53912-
dc.description.abstractThe peculiarities of the process of roasting coffee beans are considered, and the classification of coffee according to the method of roasting beans is given.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleОсобливості процесу обсмажування кавого зернаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-83.pdf114.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.