Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53897
Назва: | Установка для радіаційного охолодження зефіру |
Автори: | Михайлов, В. М. Шевченко, А. О. Прасол, С. В. Демченко, О. В. |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Михайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко О. В. Установка для радіаційного охолодження зефіру. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 69. |
Короткий огляд (реферат): | An experimental installation for studying marshmallow cooling processes is considered. It has been proven that radiation cooling allows to reduce the cooling time and improve the quality of confectionery products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53897 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-69.pdf | 110.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.