Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53670
Назва: Оцінка безпечності та якості молока, що реалізується на агропродовольчому ринку № 1 м. Краматорськ, Донецької області
Інші назви: Assessment of safety and quality of milk sold on the agricultural market № 1 Kramatorsk, Donetsk region
Автори: Супрун, Владислав Євгенович
Науковий керівник : Бусол, Леся Володимирівна
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет
Кафедра санітарії, гігієни та судової ветеринарної медицини
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Супрун В. Є. Оцінка безпечності та якості молока, що реалізується на агропродовольчому ринку № 1 м. Краматорськ, Донецької області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза; наук. кер. Л. В. Бусол. Харків: ДБТУ, 2022. 53 с.
Короткий огляд (реферат): У вступі обґрунтовано актуальність теми, мету та завдання дослідження, викладена тактична значимість дипломної роботи. У першому розділі представлені узагальнені літературні дані про стан вітчизняного та закордонного ринку молока та молочних продуктів. Наведено результати наукових досліджень у сфері використання методів і методик визначення показників безпечності та якості продукції. У другому розділі міститься опис структури та організації експерименту, об'єктів, методів їх дослідження та методика обробки результатів дослідження, результати комплексної оцінки показників безпечності та якості молока, що надходить на агропродовольчий ринок № 1 м. Краматорськ від приватного сектору. Робота також включає обговорення та висновки результатів власних досліджень та пропозиції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53670
Розташовується у зібраннях:212 - "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_Mah_212_Suprun.pdf
  Restricted Access
1.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.