Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5334
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлоцька, Л. Ф. | - |
dc.contributor.author | Дуденко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Цибань, Л. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-21T16:27:46Z | - |
dc.date.available | 2022-08-21T16:27:46Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 239-244. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5334 | - |
dc.description.abstract | Наведено сучасні дані щодо використання магнетиту у складі кулінарних виробів для збагачення їх залізом. Приведено загальну характеристику магнетиту та описано можливі шляхи його застосування при вирішенні проблеми, яка пов’язана із залізодефіцитною анемією. Виявлено найліпшу концентрацію магнетиту у борошняних виробах, що мають протианемічну дію. | uk_UA |
dc.description.abstract | The recent data on the magnetite use in the food products for the iron enrichment are presented. Is a general characteristic of magnetite and describes a possible way of using it to solve problems that are associated with iron deficiency anemia. Revealed an acceptable concentration of magnetite in the pastry with antianemic action. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | борошняні вироби | uk_UA |
dc.subject | магнетит | uk_UA |
dc.subject | залізодефіцитна анемія | uk_UA |
dc.title | Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_37.pdf | 198.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.