Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5334
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлоцька, Л. Ф.-
dc.contributor.authorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.authorЦибань, Л. С.-
dc.date.accessioned2022-08-21T16:27:46Z-
dc.date.available2022-08-21T16:27:46Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПавлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 239-244.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5334-
dc.description.abstractНаведено сучасні дані щодо використання магнетиту у складі кулінарних виробів для збагачення їх залізом. Приведено загальну характеристику магнетиту та описано можливі шляхи його застосування при вирішенні проблеми, яка пов’язана із залізодефіцитною анемією. Виявлено найліпшу концентрацію магнетиту у борошняних виробах, що мають протианемічну дію.uk_UA
dc.description.abstractThe recent data on the magnetite use in the food products for the iron enrichment are presented. Is a general characteristic of magnetite and describes a possible way of using it to solve problems that are associated with iron deficiency anemia. Revealed an acceptable concentration of magnetite in the pastry with antianemic action.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectборошняні виробиuk_UA
dc.subjectмагнетитuk_UA
dc.subjectзалізодефіцитна анеміяuk_UA
dc.titleВикористання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_37.pdf198.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.