Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5332
Название: Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"
Авторы: Лисюк, Г. М.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Ключевые слова: «Клітковина ядер волоського горіха»;заварні пряники;дієтичні добавки
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г. Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 233-238.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості заварних пряників з використанням дієтичної добавки «Клітковина ядер волоського горіха». Визначено, що раціональне дозування добавки становить 10% від загальної кількості сировини.
The changes of physico-chemical and organoleptic quality properties of the honey-cakes with a dietary addition "The fiber of walnut kernels" were studying. It was established that a rational dosing of addition is 10% from the total amount of raw materials.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5332
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_36.pdf211.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.