Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5254
Название: | Інформаційна технологія впливу на харчові продукти |
Авторы: | Сокур, С. Л. М’ячиков, О. В. |
Ключевые слова: | вплив інформації;харчові продукти;функціональні якості |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Сокур С. Л., М’ячиков О. В. Інформаційна технологія впливу на харчові продукти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 108-114. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто цілеспрямований вплив інформації на харчові продукти з
метою розширення їхніх функціональних якостей. The purposeful influence of information on the food products aiming the expanding of their functional properties. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5254 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_16.pdf | 252.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.