Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5254
Название: Інформаційна технологія впливу на харчові продукти
Авторы: Сокур, С. Л.
М’ячиков, О. В.
Ключевые слова: вплив інформації;харчові продукти;функціональні якості
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сокур С. Л., М’ячиков О. В. Інформаційна технологія впливу на харчові продукти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 108-114.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто цілеспрямований вплив інформації на харчові продукти з метою розширення їхніх функціональних якостей.
The purposeful influence of information on the food products aiming the expanding of their functional properties.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5254
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_16.pdf252.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.