Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5250
Название: Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів
Авторы: Янчева, М. О.
Дроменко, О. Б.
Яковлева, Ю. В.
Ключевые слова: «КріоЛакт»;м’ясні заморожені посічені напівфабрикати;якісні характеристики
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Янчева М. О., Дроменко О. Б., Яковлева Ю. В. Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 103-108.
Краткий осмотр (реферат): Підтверджено вплив композиції кріопротекторної дії «КріоЛакт» на швидкість протікання окислювальних процесів ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів, а саме – досліджено динаміку зміни перекисного, кислотного, тіабарбітурового чисел.
Confirmed the influence of cryoprotective composition of the "KrioLakt" on the rate of occurrence of oxidative processes, namely the dynamics of changes of peroxide, acid, tiabarbiturs numbers.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5250
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_15.pdf250.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.