Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5218
Название: | До питання класифікації продуктів спеціального призначення |
Авторы: | Лисюк, Г. М. Олійник, С. Г. Самохвалова, О. В. Кучерук, З. І. |
Ключевые слова: | продукти спеціального призначення;харчові продукти |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Кучерук З. І. До питання класифікації продуктів спеціального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 12-18. |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано актуальність створення продуктів спеціального
призначення і розробки їх класифікації. Запропоновано класифікацію
продуктів спеціального призначення і надано її характеристику. The topicality of creation of products for special purposes and development of their classification is substantiated. The classification of products for special purposes is presented, and its feature specification is given |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5218 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_4.pdf | 245 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.