Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5218
Название: До питання класифікації продуктів спеціального призначення
Авторы: Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Самохвалова, О. В.
Кучерук, З. І.
Ключевые слова: продукти спеціального призначення;харчові продукти
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Кучерук З. І. До питання класифікації продуктів спеціального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 12-18.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано актуальність створення продуктів спеціального призначення і розробки їх класифікації. Запропоновано класифікацію продуктів спеціального призначення і надано її характеристику.
The topicality of creation of products for special purposes and development of their classification is substantiated. The classification of products for special purposes is presented, and its feature specification is given
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5218
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_4.pdf245 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.