Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52014
Название: | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: лабораторний практикум |
Авторы: | Пузік, Людмила Михайлівна Гавриш, Тетяна Володимирівна |
Ключевые слова: | вихід сирої клейковини;обойне пшеничне борошно;гідратаційна здатність клейковини;розчинність;білкова маса |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: лабораторний практикум з дисц напряму підготовки 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси», за освітнім рівнем «магістр»; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 94 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У лабораторному практикумі розглянуті формування у студентів знань з питань вмісту біополімерів зерна, перетворення їх під час перероблення, а також практичних вмінь визначення вмісту біополімерів у зерно продуктах. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014 |
Располагается в коллекциях: | Практикуми |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
LP_Biopolimery zerna_24.pdf | 804.71 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.