Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5177
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добровольська, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-18T19:28:41Z | - |
dc.date.available | 2022-08-18T19:28:41Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Добровольська О. В. Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 585-591. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5177 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання використання інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) для формування інформаційної компетентності (ІК) студентів. Запропоновано модель формування ІК як форми готовності до використання ІКТ. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of use is considered is information-communicational technologies (ICТ) for formation of information competence (IC) students. The model of formation IC as forms of readiness for use ICТ is offered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | інформаційно-комунікаційні технології | uk_UA |
dc.subject | інформаційна компетентність | uk_UA |
dc.subject | компетентність студентів | uk_UA |
dc.title | Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_92.pdf | 164.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.