Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5176
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorСибірякова, І. Г.-
dc.contributor.authorКочарова, Т. Р.-
dc.date.accessioned2022-08-18T19:19:37Z-
dc.date.available2022-08-18T19:19:37Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПілюгіна І. С., Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Підходи до створення інтерактивних засобів для вивчення хімічних дисциплін. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 578-584.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5176-
dc.description.abstractПоказано роль мультимедійних технологій у вивченні хімічних дисциплін. Розглянуто підходи до створення інтерактивних засобів для вивчення хімічних дисциплін та розробки електронного лабораторного практикуму.uk_UA
dc.description.abstractThe role of multimedia technology in the study of chemical disciplines is considered. Were shown approaches to the development of virtual tools for studying of chemical disciplines and the development of electronic laboratory practical.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмультимедійні технологіїuk_UA
dc.subjectвивчення хімічних дисциплінuk_UA
dc.subjectелектронний лабораторний практикумuk_UA
dc.titleПідходи до створення інтерактивних засобів для вивчення хімічних дисциплінuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_91.pdf263.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.