Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкапцова, Н. А.-
dc.contributor.authorШинкарева, Т. И.-
dc.date.accessioned2024-04-29T08:29:38Z-
dc.date.available2024-04-29T08:29:38Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСкапцова Н. А., Шинкарева Т. И. Разработка технологии нового вида белкового продукта на основе термокислотной коагуляции восстановленного обезжиренного молока. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 161-162.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51706-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРазработка технологии нового вида белкового продукта на основе термокислотной коагуляции восстановленного обезжиренного молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_161-162.pdf217.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.